Wij verwelkomen Nicole Drenth als penningmeester

Per 1 maart neemt Eric Wonink afscheid van LOOP als penningmeester. We zijn Eric zeer erkentelijk voor zijn inzet voor LOOP de afgelopen jaren en dankbaar voor de kennis en kunde waarmee hij het bestuur versterkt heeft. Hartelijk dank, Eric! Verder zijn we blij Nicole Drenth per 1 maart te mogen verwelkomen als nieuwe penningmeester. Zij stelt zich hieronder voor.

Nicole stelt zich voor

Ik ben Nicole Drenth en sinds 2011 afgestudeerd register podoloog en werkzaam in mijn eigen praktijk (Podozorg Zaltbommel), waar ik werkzaam ben als zowel register podoloog en echografist. Ik ben al meer dan 30 jaar samen met Martin, die ergens in deze periode ook mijn man is geworden. Samen reizen en dansen wij graag, als het kan combineren we deze twee liefhebberijen.

Michael Post Foundation

In mijn vrije tijd zet ik mij in als penningmeester van de Michael Post Foundation: een stichting die zich inzet voor rolstoeldansers in Nederland. Met deze foundation organiseren we ieder jaar een bootcamp en bieden we de deelnemers een dag vol met trainingen en lessen.

Regiocoördinator voor een PRIO regio

Voor LOOP ben ik de afgelopen jaren actief geweest als regiocoördinator voor een PRIO regio. De PRIO's zijn een hele fijne laagdrempelige manier om met collega’s samen te komen en het voetenvak te bespreken en van en met elkaar te leren. Bij deze dan ook een kleine oproep “sluit je aan bij een PRIO” en ontmoet in een ontspannen setting je collega’s. Een fijne bijkomstigheid is dan ook dat je hier ook nog accreditatiepunten voor kunt ontvangen.

Het mooiste vak dat er is

In de ruim 10 jaar dat ik nu mijn praktijk voer is er heel veel veranderd in de voet- en gezondheidszorg. Het voetenvak is mooiste vak dat er is en daar wil ik me graag voor inzetten. Mijn motivatie om tot het bestuur toe te treden is dan ook om voor alle aangeslotenen van Stichting LOOP op te komen en zo mijn steentje bij te dragen om ons mooie beroep uit te dragen.

Dit is in het kort wat er nu in grote lijnen in mijn leven speelt (ik wil jullie geen ellenlang epistel over Nicole Drenth voorschotelen). Ik voel me vereerd dat de RVA en het bestuur mij met mijn achtergrond (management in de kledingbranche) en verschillende bestuursfuncties (Michael Post Foundation, Stichting Gezondheidscentrum Bommelerwaard) en een aantal prettige gesprekken, geschikt achten om tot het bestuur toe te treden als penningmeester. Met groot enthousiasme ga ik aan deze nieuwe functie beginnen en hoop ik dat ik dit naar tevredenheid van alle aangeslotenen kan en mag doen.

Het bestuur heet Nicole van harte welkom en ziet uit naar een mooie samenwerking!

Veelgestelde vragen

Als beroepsorganisatie krijgen veel vragen over podologie en erkende podologen. Daarom hebben wij een overzicht van veelgestelde vragen voor u gemaakt. Staat uw vraag er niet bij? Klik dan op de onderstaande knop of neem contact met ons op.

Bekijk alle vragen

 • Wat is een register podoloog?

  De register podoloog is een specialist op gebied van voetproblemen en lichaamshouding en helpt u om klachtenvrij te lopen, sporten, bewegen en werken. Klik op de onderstaande knop om meer te lezen over de register podoloog.

  Over de register podoloog

 • Hoe vind ik een erkende podoloog in de buurt?

  Via onze specialistenzoeker vindt u gemakkelijk een erkende podoloog bij u in de omgeving. Klik op onderstaande knop om gebruik te maken van de specialistenzoeker!

  Naar specialistenzoeker

 • Welke behandelingen worden vergoed?

  De meeste behandelingen van onze erkende register podologen en podoposturaal therapeuten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Controleer of uw behandeling wordt vergoed door uw aanvullende verzekering! Klik op de onderstaande knop om de vergoedingenwijzer te gebruiken.

  Check uw vergoeding

 • Wat is een podoposturaal therapeut?

  De podoposturaal therapeut is een specialist waarbij u terecht kunt wanneer u pijn hebt in uw rug, nek, voet of andere gewrichten of spieren. Klik op de onderstaande knop om meer te lezen over de podoposturaal therapeut.

  Over de podoposturaal therapeut

 • Wat is een voetkundig (sport)adviseur?

  Voetkundig adviseur

  De voetkundig adviseur is een specialist in schoenadvies. Goede schoenen kunnen ervoor zorgen dat voetklachten worden voorkomen of verminderen. Klik op de onderstaande knop om meer te lezen over de voetkundig adviseur.

  Over de voetkundig adviseur

  Voetkundig sportadviseur

  De voetkundig sportadviseur is een specialist in sportadvies. Goed advies kan blessures en overbelasting helpen voorkomen en sportprestaties verbeteren. Klik op de onderstaande knop om meer te lezen over de voetkundig sportadviseur.

  Over de voetkundig sportadviseur

Contactgegevens

Adres

Domus Medica
Mercatorlaan 1200
3528 BL Utrecht
Nederland

Telefoon

E-mailadres